Etusivu > Kansalaisopisto > Kurssitarjonta ja ilmoittautuminen

Kurssitarjonta ja ilmoittautuminen

Opiston kevätkauden ohjelma jaetaan kaikkiin koteihin Porissa ja Ulvilassa 28.12. alkaen.
Sinä Osaat! -koulutusopas kevät 2017 (pdf, 4.69 Mt)

Kurssitarjontaan pääsee tutustumaan myös ilmoittautumisjärjestelmässä:
tästä ilmoittautumisjärjestelmään

Ilmoittautuminen kursseille

  • Kansalaisopiston kursseille voi ilmoittautua ma 9.1. klo 10 alkaen netin kautta - tästä ilmoittautumisjärjestelmään
  • Netti-ilmoittautumisen voi tehdä 9.1. myös opistotalon tietokoneluokassa (Gallen-Kallelankatu 14, 2. krs). Henkilöstömme on paikalla opastamassa ilmoittautumisessa klo 10-13.
  • Puhelimitse ilmoittautumisia ottaa vastaan koko opiston henkilöstö 9.1. klo 12-16 (puhelinnumerot opinto-ohjelmassa ja nettisivuilla). Ilmoittautumista ei voi tehdä tekstiviestillä, sähköpostilla tai puhelinvastaajaan.

Ilmoittautuminen jatkuu varsinaisen ilmoittautumispäivän jälkeen netissä ympäri vuorokauden ja puhelimitse opiston toimistoon puh. 621 5962, 621 5963 ja 621 5969.

Varattu kurssipaikka on henkilökohtainen. Ilmoittautuessa tarvitaan yhteystietojen lisäksi myös henkilötunnus. Alaikäisen osalta tarvitaan myös huoltajan tiedot. Sähköpostiosoite ei ole välttämätön netti-ilmoittautumisessakaan, mutta vahvistusviesti ilmoittautumisesta lähtee vain, jos opiskelijan ilmoittautumistiedoissa on annettu sähköpostiosoite.

Netti-ilmoittautumista voi testata jo ennen ilmoittautumispäivää:
tästä ilmoittautumisjärjestelmään
Testikurssien numerot ovat 19998K ja 19999K.

Syyskauden ilmoittautumiset eivät siirry kevätkauden kursseille, joten
huolehdithan ilmoittautumisen kuntoon haluamillesi kursseille. Muista ilmoittautua kurssille, niin varmistat osaltasi sen alkamisen. Jos kurssi on täynnä, kannattaa ilmoittautua varasijalle. Vapautuneista kurssipaikoista ilmoitetaan varasijoilla oleville ilmoittautumisjärjestyksessä ensisijaisesti tekstiviestillä. Vahvistathan paikkasi kurssilla vastaamalla viestiin tai soittamalla toimistoon.

Opistolla on oikeus jättää käynnistämättä kurssi, jos ilmoittautuneita on vähemmän kuin kymmenen henkeä. Opisto voi keskeyttää kurssin osallistujamäärän laskiessa alle kymmeneen.
Mahdollisesta kurssin peruuntumisesta opisto ilmoittaa tekstiviestillä kaikille ilmoittautuneille. Kurssin alkamisesta ei lähetetä erikseen tietoa.

Opiskelupaikan peruminen

Muista perua ilmoittautuminen, mikäli et pääsekään kurssille! Varatun kansalaisopiston kurssipaikan voi perua maksutta viimeistään 7 päivää ennen kurssin alkamista joko netissä tai opiston toimistoon puhelimitse tai sähköpostilla. Tämän jälkeen tehtävistä perumisista peritään 12 euroa perumismaksua. Mikäli opiskelija keskeyttää kurssin sen alkamisen jälkeen, peritään koko kurssimaksu. Kurssimaksusta ei saa vapautusta sairastumisen vuoksi.

Perumista tai keskeytystä ei voi tehdä pelkästään opettajalle, vaan olethan aina yhteydessä opiston toimistoon.