Tulosta Tulosta
A A
pori.fi / Kulttuuri / Pori Folk

Pori Folk

Kesällä 2014 juhlitaan 15-vuotiasta Pori Folk -kaupunkifestivaalia

15. Pori Folk järjestetään 22.–24.8.2014. Festivaali näkyy ja kuuluu edellisvuosien tapaan ympäri Poria. Juhlavuoden kunniaksi teemme paluun Eetunaukiolle, jossa tarjotaan kiinnostava kattaus suomalaista kansanmusiikkia lauantaina 23.8. Mukana on esiintyjiä Folkin historian ajalta sekä Folkissa ennen kuulumattomia kokoonpanoja. Porin Teatterissa järjestettävässä juhlakonsertissa kuullaan satakuntalaisten mestaripelimannien ohjelmistoa ja mennään polkan ja purpuritanssien pyörteisiin. Pori Folkin 15:sta vuodesta kertova näyttely avautuu Porin pääkirjaston näyttelytilaan 5.8.2014. Samalla julkaistaan festivaalin historiasta kertova verkkosivusto. Näyttely on avoinna 23.8.2014 asti.

Kaupunkifestivaalin hengessä festivaaliviikonlopussa on 11 eri konserttikokonaisuutta ja tapahtumapaikkaa. Perinteistä ohjelmaa tarjoavat lauantaipäivän pelimannisoitot ja käsityötori. Luvassa on myös muun muassa Lasten Folk -minufestivaali lapsille, Kokeellisen Folkin Klubi perjantaina ja Iltaklubi Kulttuurikulmassa lauantaina. Pori Folkin päättää Wimme Saaren ja Tapani Rinteen konsertti sunnuntaina Teljän kirkossa.

Suurin osa festivaalin konserteissa on maksuttomia. Porin Teatterin juhlakonserttiin sekä Folkin Iltakubille voi hankkia liput ennakkoon valtakunnallisesta Lippupalvelusta. Kokeellisen Folkin Klubin ennakkoliput ovat myynnissä käteisellä ravintolassa Wanha-Apteekki. Ennakkomyynnistä jääneet liput myydään konserttipaikoilla ennen konsertin alkua.

Käsiohjelma (pdf, 2.45 Mt)

Pori Folk -kaupunkifestivaalin tuottaa Porin kaupungin kulttuuriasiainkeskus yhteistyökumppaneineen.

Seuraa päivityksiä Facebookissa , Twitterissä ja kotisivuilla. Lisäksi voit lukea kesätyöntekijöiden Pori Folkin matkassa 2014 -blogia.

Lisätiedot:
Emma Susi
Pori Folk päätuottaja
emma.susi(@)pori.fi
+358 44 701 9299

Ajaudu Folkin tunnelmiin

Yllä on kesän 2013 festivaalista koostettu tunnelmavideo. Musiikkina videossa kuullaan Folkissa viime kesänä esiintyneen SAE-orkesterin Kesäillalla. Videon on festivaalille laatinut porilainen AJ-produktio.

kuva


kuva

kuva

kuva

kuva

Sivu päivitetty 08.08.2014