Tulosta Tulosta
A A
pori.fi / Kulttuuri / Pori Folk

Pori Folk


15. PORI FOLK -kaupunkifestivaali tavoitti yleisönsä

Pori Folk -kaupunkifestivaali näkyi ja kuului ympäri Poria 22.-24.8.2014. Festivaali juhli 15. juhlavuottaan onnistuneesti. Viikonlopun aikana konserteissa kävi noin 4500 kuulijaa. Festivaalin historiasta kertova näyttely oli auki Porin kaupunginkirjastossa 5.-23.8.2014 ja sen näkivät sadat kirjastossa asioineet. Festivaalin historiaan voi myös jatkossa tutustua Pori Folkin nettisivuilla.


Festivaalia tuottaa Porin kaupungin kulttuuriasiainkeskus yhteistyökumppaneineen. Tulevaisuudessa Pori Folkia ei enää nähdä usean päivän festivaalina. Pori Folkin nimen alla tullaan ensi vuodesta lähtien järjestämään yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa tapahtumia ja konsertteja.

Lisätietoa lopputiedotteesta. (pdf, 0.37 Mt)

Kiitos kaikille Pori Folkissa esiintyneille pelimanneille, muusikoille ja taiteilijoille. Kiitos myös käsityöläisille, tanssijoille ja lukuisille yhteistyökumppaneille. Folkin työläisille ja osatuottajille iso kiitos. Ja ennen kaikkea: kiitos mahtava Pori Folkin yleisö!!

Syksyn aikana Folk-viikonlopusta tulee videokooste tälle sivulle!

Lisätiedot:

Emma Susi / kulttuurituottaja, Pori Folk päätuottaja

puh. 044 701 9299 / emma.susi@pori.fi

Käsiohjelma (pdf, 2.45 Mt)

Lisätiedot:


Ajaudu Folkin tunnelmiin

Yllä on kesän 2013 festivaalista koostettu tunnelmavideo. Musiikkina videossa kuullaan Folkissa viime kesänä esiintyneen SAE-orkesterin Kesäillalla. Videon on festivaalille laatinut porilainen AJ-produktio.

kuva


kuva

kuva

kuva

kuva

Sivu päivitetty 28.08.2014