Tulosta Tulosta
A A
pori.fi / Kulttuuri / Pori Folk

Hei Pori Folkin ystävä!

Porin kaupungin kulttuuriasiainkeskus on järjestänyt Pori Folk -festivaalia vuosina 2000-2014. Kesäfestivaali jää nyt historiaan, ja jatkossa Pori Folkia toteutetaan ympärivuotisena tapahtumatuotantona.

Vuonna 2015 Pori Folkin tavoitteena on järjestää yksittäisiä tapahtumia ja konsertteja yhteistyössä muiden toimijoiden kanssa. Erityisesti Pori Folkin nimen alla halutaan panostaa entistä vahvemmin tapahtumiin, jotka sijoittuvat Porin eri kaupunginosiin ja ajoittuvat eri vuodenaikoihin.

Ota meihin rohkeasti yhteyttä, jos sinulla on kansanmusiikkiin ja -tanssiin liittyviä tapahtumasuunnitelmia tai haluat jo toiminnassa olevan tapahtumasi kautta tehdä yhteistyötä Pori Folkin kanssa. Lähetä yhteistyöideasi meille sähköpostitse osoitteeseen: kulttuuri@pori.fi.

Pori Folkin festivaalihistoria ja esittelyvideot on koottu tänne kotisivuille. Käy kurkkaamassa ja muistelemassa festivaalin 15-vuotista historiaa!

Pori Folk kiittää kaikkia festivaalikävijöitä menneistä vuosista! Tervetuloa jatkossakin menoon mukaan ympäri Poria ja vuotta järjestettäviin folk-tapahtumiin!

Ajaudu Folkin tunnelmiin

Alla olevassa videossa on tapahtumia ja tunnelmia 15. juhlafolkista kaupungin sykkeessä 22.-24.8.2014. Videoita menneiltä vuosilta löytyy lisää Folk-historiaa-osiosta.

Sivu päivitetty 22.04.2015