Etusivu > Lapset ja nuoret > Nuorisopassit

Nuorisopassit

Nuorisopasseilla porilaiset 7.-, 8.- ja 9.-luokkalaiset voivat osallistua ilmaiseksi erilaisiin vapaa-ajan toimintoihin ja harrastuksiin.

Passi on voimassa jakamispäivästä alkaen 3.6.2017 asti kohteiden omat aukioloajat huomioon ottaen. Osa eduista on voimassa pidemmän ajan ja osa rajoitetun ajan. Passi on henkilökohtainen.

Tänä lukuvuonna otetaan käyttöön sähköinen passi, joka ladataan oppilaan omaan älypuhelimeen. Uusi passi korvaa aiemmin käytössä olleen paperisen passin. Sähköinen passi voidaan asentaa Android-, iOS- ja Windows-puhelimiin. Passi ladataan kunkin puhelimen omasta sovelluskaupasta. Passin käyttäminen ei vaadi internet-yhteyttä puhelimessa. Mikäli oppilaalla ei ole internetyhteyttä puhelimessa, hän voi ladata passin koulun langattomassa verkossa. Sähköisen passin aktivoinnissa tarvitaan henkilökohtainen tunnus. Tunnus ja tarkemmat ohjeet toimitetaan oppilaille Wilman kautta.

Mikäli oppilaalla ei ole mahdollisuutta käyttää älypuhelimeen ladattavaa sähköistä passia, oppilas voi pyytää paperisen nuorisopassin.