Etusivu > Sosiaali ja terveys > Maantiekadun remontti

Maantiekadun sairaalan yleistiloja remontoidaan laajasti

Maantiekadun sairaalan remontti alkoi maanantaina 7. elokuuta. Remontin kohteena ovat pääsisäänkäynnin aulatila, kahvio ja sen edusta, Länsi-Porin terveysasemalle ja neuvolaan, apuväline- ja hoitotarvikejakeluun sekä kuvantamisen tiloihin johtavat käytävät.

Remonttikohteena olevat alueet toimivat sairaalan pääkulkureitteinä, joten asiakkaiden kulku sisätiloissa muuttuu väliaikaisesti. Kulkureitit merkitään erillisillä opasteilla.

Remontti toteutetaan kolmessa vaiheessa, jotta asiakkaiden kulkeminen sairaalan eri osiin voidaan taata parhaalla mahdollisella tavalla. Kokonaisuudessaan remontti on valmis joulukuun 2017 loppuun mennessä.

Tiloissa suoritettava remontti on normaalia tilojen peruskorjausta, jolloin tilojen pinnat ja tekniset järjestelmät uusitaan. Suurimman muutoksen kokee sairaalan kahvio, jossa uusitaan keittiö kokonaisuudessaan sekä koko myyntilinjasto.

Ambulanssi- ja paaritaksiliikenne ohjataan kulkemaan koko remontin ajan, 7.8.-31.12.2017, laboratorion ja poliklinikan oven viereisestä ambulanssiovesta, jonka edustalla on autoille erillinen kääntymispaikka.

Pahoittelemme remontista aiheutuvaa haittaa.

kuva Pohjakuva sairaalasta, jossa keltainen alue on vaiheessa yksi remontoitava alue, vihreä toisessa vaiheessa ja punainen kolmannessa. (Klikkaa kuvaa, niin aukeaa isoksi).


kuva Vaiheessa yksi remontoidut osat. (Klikkaa kuvaa, niin se aukeaa isommaksi)


kuva Vaiheessa kaksi remontoidut osat. (Klikkaa kuvaa, niin se aukeaa isommaksi)


Vaihe 3: Kahvio, kahvion aulatila, kuvantamisen ja Länsi-Porin terveysaseman kulkuaula

Remontin kolmannen vaiheen toteutus alkaa 25.10. Kolmannen vaiheen remontin kohteena ovat kahviotilat sekä kuvantamisen ja Länsi-Porin terveysaseman kulkuaula. Kolmannen vaiheen remontti kestää vuoden loppuun.

Sairaalan pääsisäänkäynti ja aulatilat ovat avoinna normaalisti ja pääsisäänkäynnin kautta pääsee kulkemaan osastoille T2-T7 sekä Länsi-Porin terveysaseman B5 tiloihin lääkärin- ja sairaanhoitajan vastaanotoille, B4 Länsi-Porin terveysaseman neuvolan tiloihin, B6 apuvälinelainaamoon ja hoitotarvikejakeluun sekä T1 polikliinisen osaamiskeskuksen kuntoutus- ja terapiapalveluihin, geriatrian poliklinikalle ja kotisairaalaan.

Asiakkaiden kulku kuvantamisen tiloihin tapahtuu rakennuksen ulkopuolelta B6 ja B2 väliin rakennetun yhdyskäytävän kautta (merkitty karttaan vihreällä). Esteetön kulku kuvantamiseen on pääsisäänkäynnin erillisten kuvantaminen -sisäopasteiden mukaisesti B6-osan kautta. Kulku potilasasiamiehen ja tartuntatautihoitajan tiloihin tapahtuu kuvantamisen päädyssä olevan sisäänkäynnin F kautta (A- ja B-rakennusten välissä), missä on esteetön kulku tiloihin.

kuva Kulku potilasasiamiehen ja tartuntatautihoitajan tiloihin tapahtuu kuvantamisen päädyssä olevan sisäänkäynnin F kautta, missä on esteetön kulku tiloihin. Ovi on auki ma-pe 7-16.
kuva Vaiheessa kolme remontoitavat osat ja kulkureitit. (Klikkaa kuvaa, niin se aukeaa isommaksi)