Etusivu > Sosiaali ja terveys > Maantiekadun remontti

Maantiekadun sairaalan yleistiloja remontoidaan laajasti

Maantiekadun sairaalan remontti alkoi maanantaina 7. elokuuta. Remontin kohteena ovat pääsisäänkäynnin aulatila, kahvio ja sen edusta, Länsi-Porin terveysasemalle ja neuvolaan, apuväline- ja hoitotarvikejakeluun sekä kuvantamisen tiloihin johtavat käytävät.

Remonttikohteena olevat alueet toimivat sairaalan pääkulkureitteinä, joten asiakkaiden kulku sisätiloissa muuttuu väliaikaisesti. Kulkureitit merkitään erillisillä opasteilla.

Remontti toteutetaan kolmessa vaiheessa, jotta asiakkaiden kulkeminen sairaalan eri osiin voidaan taata parhaalla mahdollisella tavalla. Kokonaisuudessaan remontti on valmis joulukuun 2017 loppuun mennessä.

Tiloissa suoritettava remontti on normaalia tilojen peruskorjausta, jolloin tilojen pinnat ja tekniset järjestelmät uusitaan. Suurimman muutoksen kokee sairaalan kahvio, jossa uusitaan keittiö kokonaisuudessaan sekä koko myyntilinjasto.

Ambulanssi- ja paaritaksiliikenne ohjataan kulkemaan koko remontin ajan, 7.8.-31.12.2017, laboratorion ja poliklinikan oven viereisestä ambulanssiovesta, jonka edustalla on autoille erillinen kääntymispaikka.

Pahoittelemme remontista aiheutuvaa haittaa.

kuva Pohjakuva sairaalasta, jossa keltainen alue on vaiheessa yksi remontoitava alue, vihreä toisessa vaiheessa ja punainen kolmannessa. (Klikkaa kuvaa, niin aukeaa isoksi).


kuva Vaiheessa yksi remontoidut osat. (Klikkaa kuvaa, niin se aukeaa isommaksi)


Vaihe 2: Länsi-Porin terveysasemalle ja apuväline- ja hoitotarvikejakeluun johtava käytävä

Remontin toisen vaiheen toteutus on lokakuun aikana alkaen 2.10. Asiakkaiden kulku sisätiloissa muuttuu väliaikaisesti remontin toisen vaiheen alkaessa. Kulkureitit merkitään erillisillä opasteilla.

Sairaalan pääsisäänkäynti palautuu normaaliin käyttöön ja pääsisäänkäynnin kautta pääsee kulkemaan osastoille T2-T7 sekä Länsi-Porin terveysaseman B5 tiloihin lääkärin- ja sairaanhoitajan vastaanotoille sekä T1 polikliinisen osaamiskeskuksen kuntoutus- ja terapiapalveluihin, geriatrian poliklinikalle ja kotisairaalaan. Kulku Länsi-Porin terveysaseman neuvolan sekä kuvantamisen ja potilasasiamiehen tiloihin tapahtuu kuvantamisen päädyssä olevan sisäänkäynnin F kautta, missä on esteetön kulku tiloihin.

kuva Kulku Länsi-Porin terveysaseman neuvolan sekä kuvantamisen ja potilasasiamiehen tiloihin tapahtuu kuvantamisen päädyssä olevan sisäänkäynnin F kautta, missä on esteetön kulku tiloihin. Ovi on auki ma-pe 7-19 ja la-su 10-19


kuva Laboratorion puoleisen päädyn ambulanssiovien (G) kautta pääsee kulkemaan T1 kuntoutus- ja terapiapalveluihin, geriatrian poliklinikalle, kotisairaalaan ja vuodeosastoille T2-T5. Ovi on auki arkisin kello 7-19 ja la-su 10-19.kuva Vaiheessa kaksi remontoitavat osat. (Klikkaa kuvaa, niin se aukeaa isommaksi)


Vaihe 3: Kahvio, kahvion aulatila, kuvantamisen ja Länsi-Porin terveysaseman kulkuaula

Remontin kolmannesta vaiheesta tiedotetaan lisää lähempänä remontin alkua. Alueen remontti toteutetaan marras- ja joulukuun aikana.

kuva Vaiheessa kolme remontoitavat osat. (Klikkaa kuvaa, niin se aukeaa isommaksi)