Etusivu > Tapahtumakalenteri > Porin Taidekoulun Nuorten Päättötyönäyttely

Porin Taidekoulun Nuorten Päättötyönäyttely

Alkaa: 23.5.2017, kello 09:00
Päättyy: 3.6.2017, kello 15:00
Paikka: Porin pääkirjaston näyttelytila
Osoite: Gallen-Kallelankatu 12
Paikkakunta: pori
 
Porin taidekoulun nuorten päättötyönäyttely on esillä Porin kaupunginkirjasto - Satakunnan maakuntakirjaston näyttelytilassa 23.5. – 3.6.2017.
Porin taidekoulun päättävät nuoret esittelevät päättötyönsä tässä näyttelyssä. Se koostuu kahdeksan oppilaan teoksista, jotka on toteutettu mm. maalauksina, piirustuksina, valokuvina, tietokonegrafiikkana ja sekatekniikkatöinä. Näyttelyssä työnsä esittelevät Ida Ekberg, Iida Eriksson, Aura Korhonen, Ksenia Koulik, Joni Räikkälä, Sofia Saxén, Eeva Vallin ja Sini Vehmaskangas.
Päättötyö on itsenäisesti suunniteltava ja toteutettava työ, joka tehdään monivuotisten opintojen päätteeksi, yhden lukuvuoden aikana. Se antaa oppilaalle mahdollisuuden näyttää osaamisensa ja vahvuutensa kuvantekijänä. Päättötyöhön kuuluu sekä itse teos että siihen liittyvä, työprosessia kuvaava portfolio. Oppilas saa päättötyöstään arvosanan sekä kirjallisen arvioinnin, jonka tarkoituksena on kannustaa nuoria jatka- maan harrastustaan ja kehittämään kuvailmaisuaan. Päättötyön suorittaneet oppilaat saavat päättötodistuksen visuaalisten taiteiden laajan oppimäärän suorittamisesta.
 
Liput: Vapaa pääsy
Järjestäjä: Porin Taidekoulu
Www: http://www.pori.fi/kirjasto
Kategoria: Näyttely
 

Hakusana
Valitse kategoriat
Valitse paikkakunnat

Aikaväli (alkaa):

Aikaväli (päättyy):