Etusivu > Uutiset > 2017 > 08 > Harrastuksissa valinnanvaraa on paljon, nyt maksutta kokeilemaan

Harrastuksissa valinnanvaraa on paljon, nyt maksutta kokeilemaan

(10.08.2017 12:02 Marika Virtanen / päivitetty 10.08.2017 12:02)

Nuori Pori Harrastaa -tapahtuma järjestetään lauantaina 19. elokuuta kello 14-18 Karhuhallissa. Tapahtumassa nuoret pääsevät ilmaiseksi tutustumaan paikalliseen harrastustarjontaan ja kokeilemaan itse erilaisia aktiviteetteja yli 40 yhdistyksen tarjonnasta.

– Toimipisteillä voi tulla kokeilemaan, onnistuuko esimerkiksi golf tai sirkusakrobatia ja tutustua muun muassa motocrossiin, jenkkifutikseen ja laskuvarjourheiluun. NPH-tapahtuma tarjoaa jokaiselle jotakin ja auttaa löytämään juuri sinun juttusi, lupaa NPH-tapahtuman assistentti Jenni Vuorela.

Tapahtumassa järjestetään nuorille myös Osaaksää?-rastikierros. Osallistuminen on helppoa: nouda itsellesi rastipassi ja kerää siihen leimoja vierailemalla yhdistysten pisteillä suorittamassa erilaisia tehtäviä. Leimoja vastaan saa lunastaa mahtavia palkintoja.

– Paikalta löytyy lisäksi muun muassa sumopainiasut ja suuri pomppulinna, jonka luona on tavattavissa myös Nuorisovaltuuston jäseniä. Kaiken kruunaa tapahtuman lopuksi järjestettävä lumoava tulishow, jossa esiintyy upea ja taidokas tulitaiteilijaryhmä Pyrokratia, toteaa Vuorela.

Jo perinteeksi muodostunut NPH-tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kuudetta kertaa, nyt ensimmäistä kertaa sisätiloissa. Tapahtuman järjestää Porin kaupungin sivistystoimen liikunta- ja nuorisoyksikkö yhdessä paikallisten yhdistysten ja yritysten kanssa. Tänä vuonna Nuori Pori Harrastaa -tapahtuma on suurempi kuin koskaan ja mukaan on ilmoittautunut ennätysmäärä yhdistyksiä.


Hakusana