Etusivu > Uutiset > 2017 > 09 > SAMK-kampuksen viereen tulevan neljän kerrostalon kokonaisuuden työt on aloitettu

SAMK-kampuksen viereen tulevan neljän kerrostalon kokonaisuuden työt on aloitettu

(07.09.2017 08:30 Marika Virtanen / päivitetty 07.09.2017 08:30)

NCC rakentaa neljän kerrostalon kokonaisuuden 247 asuntoa sekä 400 m2 toimitilan Satakunnan ammattikorkeakoulun kampuksen ja rautatien väliin. Maanrakennustyöt ovat jo alkaneet ja ensimmäisen talon on tarkoitus valmistua syyskuussa 2018.

- Olemme todella tyytyväisiä, että pitkä yhteistyömme asiakkaan kanssa saa jatkoa ison hankkeen merkeissä Porissa, ja että kaupungin kanssa kauan vireillä ollut hanke saatiin maaliin. Satakunnan ammattikorkeakoulun urakan jäljiltä sitä ympäröivän alueen kehittämistä on hienoa jatkaa, sanoo NCC:n hankekehitysjohtaja Sami Nyroos.

Toinen talo valmistuu vuodenvaihteessa 2018-2019 ja kaksi seuraavaa 2019 elokuussa.

- Porin kaupunki on pitkäjänteisesti kehittänyt keskusta-aluettaan. Nyt rakennettavat kerrostalot ovat keskustassa, mutta silti läheltä löytyvät myös Satakunnan ammattikorkeakoulu, Satakunnan keskussairaala, Porin lentoasema, urheilukeskus, Länsi-Suomen Pelastusharjoitusalue ja Suomen ilmailuopisto sekä linja-auto- ja raideliikenteen kokoava matkakeskus. Investointi on osoitus onnistuneesta suunnittelusta ja Porin vetovoimasta, kommentoi toimialajohtaja Lauri Kilkku Porin kaupungilta.

kuva Havainnekuva rakennettavista kerrostaloista.Hakusana