Etusivu > Liikunta ja vapaa-aika > Ajankohtaista > 2017 > 05 > Porin maauimala aukeaa kesäkuun alussa

Porin maauimala aukeaa kesäkuun alussa

(17.05.2017 12:13 Pia Blom / päivitetty 17.05.2017 12:13)

Porin maauimala avataan maanantaina 5.6. aamulla kello kuusi. Uimalan avaaminen viivästyy viikolla alkuperäisestä suunnitelmasta.

Maauimalan altaiden betonirakenteisiin on jouduttu normaalien maalausten lisäksi tekemään tänä keväänä betonin pintakorjauksia. Kylmästä keväästä johtuen altaiden kunnostaminen käynnistyi ennakoitua myöhemmin. Betonikorjausten, maalausten, altaiden täytön ja veden lämmityksen aikatauluja ei ole pystytty olennaisesti nopeuttamaan. Vapaa-aikavirasto on laskenut, että altaiden vedet saadaan turvallisuuden edellyttämään lämpötilaan maanantaihin 5.6. mennessä, jolloin uimalan kesäkausi käynnistyy.

Keskustan uimahallin aukioloa jatketaan maauimalan avaamisen viivästymisen vuoksi perjantaihin 2.6. asti. Uimahallin sulkemisen ja maauimalan avaamisen väliin jää viikonlopun kaksi päivää, jolloin vannoutuneimmat uimarit ovat luonnonvesien ja naapurikuntien varassa. Maauimala on avoinna elokuun 20. päivään. Vastaavasti keskustan uimahallin syyskausi käynnistyy maanantaina 21.8.2017.

kuva kuva: Suomen Ilmakuva Oy

Hakusana