Etusivu > Liikunta ja vapaa-aika > Ajankohtaista > 2017 > 08 > Nuori Pori Harrastaa – tapahtuma Karhuhallissa 19.8.2017 klo 14-18

Nuori Pori Harrastaa -tapahtuma Karhuhallissa 19.8.2017 klo 14-18

(08.08.2017 15:46 Pia Blom / päivitetty 08.08.2017 15:49)

Satakunnan suurin ja monipuolisin nuorille suunnattu harrastustapahtuma Nuori Pori Harrastaa polkaistaan käyntiin lauantaina 19.8. klo 14.

Perinteeksi muodostunut NPH-tapahtuma järjestetään tänä vuonna jo kuudetta kertaa ja nyt ensimmäistä kertaa sisätiloissa, Porin Karhuhallissa. Tapahtuman järjestää Porin kaupungin sivistystoimen liikunta- ja nuorisoyksikkö yhdessä paikallisten yhdistysten ja yritysten kanssa. Tänä vuonna Nuori Pori Harrastaa -tapahtuma on suurempi kuin koskaan!

Nuori Pori Harrastaa -tapahtumassa kävijät pääsevät ilmaiseksi tutustumaan paikalliseen harrastustarjontaan ja kokeilemaan itse erilaisia aktiviteetteja yli 40 yhdistyksen tarjonnasta. Toimipisteillä voi tulla kokeilemaan, onnistuuko esimerkiksi golf tai sirkusakrobatia ja tutustua muun muassa motocrossiin, jenkkifutikseen ja laskuvarjourheiluun. NPH-tapahtuma tarjoaa jokaiselle jotakin ja auttaa löytämään juuri sinun juttusi!

Tapahtumassa järjestetään nuorille Osaaksää?-rastikierros. Osallistuminen on helppoa: nouda itsellesi rastipassi ja kerää siihen leimoja vierailemalla yhdistysten pisteillä suorittamassa erilaisia tehtäviä. Leimoja vastaan saa lunastaa mahtavia palkintoja! Paikalta löytyy lisäksi muun muassa sumopainiasut ja suuri pomppulinna, jonka luona on tavattavissa myös Nuorisovaltuuston jäseniä. Kaiken kruunaa tapahtuman lopuksi järjestettävä huikea tulishow, jossa esiintyy upea ja taidokas tulitaiteilijaryhmä Pyrokratia!

kuva

Hakusana