Etusivu > Ympäristö > Jäteneuvonta

Jäteneuvonta palvelee Eurajoen, Harjavallan, Kokemäen, Merikarvian, Nakkilan, Pomarkun, Porin, Siikaisten ja Ulvilan asukkaita jätteiden lajitteluun, kierrätykseen ja jätehuoltoon liittyvissä kysymyksissä. Näiltä sivuilta löydät paljon tietoa alueen jätehuollosta. Jos et löydä etsimääsi, ota rohkeasti yhteyttä jäteneuvojiin!

Uutiset

23.02.2017 klo 10:50 Merika Lanne (päivitetty 23.02.2017 klo 10:52 Merika Lanne)
Talvella kodeissa tehtävät korjaustyöt näkyvät Hangassuon jätekeskuksessa: kuormista puretaan kipsilevyä, laminaattia,...
Lisää uutisia...

Ajankohtaista

Harjavallan kierrätyskeskus on muuttanut

Uusi osoite on Revonkatu 11-13 ja uusi puhelinnumero 041 496 7400. Avoinna entiseen tapaan maanantaista perjantaihin kello 10-18.

Muutoksia Porin kierrätyskeskuksen aukioloajoissa

Porin kierrätyskeskus on lauantaisin suljettu 2.4.2017 asti, muina päivinä avoinna normaalisti.

JäteVaakku's Waste Guide

Englanninkielinen lajitteluopas on ilmestynyt. Sen voi lukea tai tulostaa tästä kuvalinkistä, tai painetun version voi noutaa ympäristövirastosta.
The Waste Guide in English is issued. You can read or print it from this link (the picture below). Or you can pick up the printed publication from the Environmental Agency (Valtakatu 11, Pori) or ask waste adviser to send it by mail.

JäteVaakku-lehden viimeisin numero

JäteVaakku 2016 -tiedotuslehti on jaettu koteihin Postin mukana tiistaina 5.4.2016. Jakoalueen ulkopuolella asuville vapaa-ajan asukkaille lehti on postitettu vakituiseen osoitteeseen. Voit myös lukea JäteVaakkua verkossa tai avata sen linkistä (pdf, 2.15 Mt).

JäteVaakun keskiaukeaman jätetaulukossa on virhe Porin kohdalla. Aittaluodon lajitteluasemalla otetaan maksutta vastaan metalliromua, paperia, kartonkia ja pahvia. Lisäksi Tiilimäen Romuliike Oy ottaa vastaan maksutta sähkö- ja elektroniikkalaitteita ja metalliromua Luotsinmäellä osoitteessa Jokisatamantie 7, avoinna ma-pe 7-16:30.

JäteVaakun lajitteluopas

Jäteneuvonta on julkaissut uuden jätteiden lajitteluoppaan asukkaille. Opasta voi selailla verkossa yllä olevaa kuvaa klikkaamalla tai avata tästä linkistä (pdf, 1.5 Mt) tiedoston, jonka voi myös tulostaa kotona. Opasta saa hakea Ympäristövirastosta Valtakatu 11 Pori tai pyytää postittamaan kotiin. Opasta saa hakea jaettavaksi taloyhtiön asukkaille, ilmoita tarvittava kappalemäärä etukäteen jäteneuvojalle.

JäteVaakun lajitteluavusta löydät lajitteluohjeita erilaisille jätteille hakusanojen avulla. Voit syöttää hakuun esimerkiksi "dia" ja löydät vastauksen.