Etusivu

Jäteneuvonta palvelee Eurajoen, Harjavallan, Kokemäen, Merikarvian, Nakkilan, Pomarkun, Porin, Siikaisten ja Ulvilan asukkaita jätteiden lajitteluun, kierrätykseen ja jätehuoltoon liittyvissä kysymyksissä. Näiltä sivuilta löydät paljon tietoa alueen jätehuollosta. Jos et löydä etsimääsi, ota rohkeasti yhteyttä jäteneuvojiin!

JäteVaakku 2017 - jäteneuvonnan tiedotuslehti jaettiin koteihin huhtikuussa

kuva
Lehti postitetaan lähiviikkoina yli kahdelle tuhannelle vapaa-ajan asunnon omistajille, jotka asuvat jakelualueen ulkopuolella. Lehteä voi selailla myös verkossa: JäteVaakku 2017 (pdf, 2.81 Mt).

JäteVaakku's Waste Guide

Englanninkielinen lajitteluopas on ilmestynyt. Sen voi lukea tai tulostaa tästä kuvalinkistä, tai painetun version voi noutaa ympäristövirastosta.
The Waste Guide in English is issued. You can read or print it from this link (the picture below). Or you can pick up the printed publication from the Environmental Agency (Valtakatu 11, Pori) or ask waste adviser to send it by mail.

JäteVaakun lajitteluopas

Jäteneuvonta on julkaissut uuden jätteiden lajitteluoppaan asukkaille. Opasta voi selailla verkossa yllä olevaa kuvaa klikkaamalla tai avata tästä linkistä (pdf, 1.5 Mt) tiedoston, jonka voi myös tulostaa kotona. Opasta saa hakea Ympäristövirastosta Valtakatu 11 Pori tai pyytää postittamaan kotiin. Opasta saa hakea jaettavaksi taloyhtiön asukkaille, ilmoita tarvittava kappalemäärä etukäteen jäteneuvojalle.

JäteVaakun lajitteluavusta löydät lajitteluohjeita erilaisille jätteille hakusanojen avulla. Voit syöttää hakuun esimerkiksi "dia" ja löydät vastauksen.