Etusivu > Ajankohtaista > 2017 > 08 > Joukkoliikenteen vuoroihin merkittäviä muutoksia

Joukkoliikenteen vuoroihin merkittäviä muutoksia

(04.08.2017 09:03 Tiina.M Toivonen / päivitetty 04.08.2017 09:03)

Talviaikataulut astuvat voimaan joukkoliikenteessä 10. elokuuta. Koulujen alku lisää tarjontaa niin päivä-, ilta- kuin viikonloppuliikenteessäkin.

Suurimmat muutokset ovat Ulvilan, Noormarkun ja Kokemäen suunnan liikenteessä. Lisäksi muutoksia tulee Porin keskustavuoroihin linjoille 6Y (Urheilukeskus–Liinaharja–Musa) ja 3 (Väinölä–Koivistonluoto). Syyskuun alussa keskussairaalaan kulkeva linja 12 korvautuu Porin uuden Matkakeskuksen myötä alkavalla linjalla 1 eli cityliikenteellä.

Vuosille 2017-2021 julkaistun joukkoliikennesuunnitelman mukaiset muutokset tulevat suurelta osin voimaan tämän aikataulukauden alkaessa sekä aikana. Muut suunnitelmassa esitetyt muutokset toteutetaan suunnitelmakauden aikana.

Ajantasaiset aikataulu- ja reittitiedot löytyvät Porin Linjojen verkkosivuilta. Aikataulukirja jaetaan koteihin elokuun aikana. Irtoaikatauluja on saatavilla Porinasta (Yrjönkatu 6) sekä linja-autoista. Lisäksi reitti- ja aikataulutietoja voi tarkistaa myös muiden liikennöitsijöiden omilta internet-sivuilta.Hakusana